Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, İspanya’da aldığı 3-0’lık mağlubiyetin rövanşında Real Madrid’i TT Arena’da konuk ediyor, Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Real Madrid’i 9 Nisan Salı günü saat 21.45’te TT Arena’da ağırlayacak ve bu müthiş maç Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Galatasaray yine aynı skorla (3-0) kazanması durumunda maçı uzatmalara taşıyacak. Sarı kırmızılılar turu geçmek için ise TT Arena'da rakibine en az 4 fark atmak zorunda.

Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DİĞER MAÇLAR

Barcelona – Paris Saint Germain

İlk maçta Barcelona, Paris deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamamış, son dakikaları büyük çekişmeye ve gollere sahne olan maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. İlk yarının sonunda sakatlanan Messi’nin ise bu maçta oynama ihtimali yüksek… Bir tarafta Xavi-İniesta-Messi üçlüsüyle Dünya futboluna son 10 yılda damga vuran Barcelona; diğer tarafta sezona İbrahimoviç ve Thiago Silva gibi müthiş transferle başlayan PSG… Bu zor maç Çarşamba günü 21.45’te başlayacak.

Juventus – Bayern Münih

Münih Alianz Arena’da rakibi Bayern Münih karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılan İtalya Şampiyonu Juventus, bu maçın rövanşında Delle Alpi’de rakibini ağırlayacak. Bayern Münih, golcüsü Müller ve kanat oyuncuları Ribery ile Robben’e güveniyor; Juventus ise 37 yaşındaki kalecisi Buffon’a güvense de en az 2 gol atmak zorunda… Bu zevkli mücadele Çarşamba günü 21.45’te başlayacak.

Borrussia Dortmund – Malaga

Deplasmanda oynadığı müthiş oyuna rağmen gol bulamayan Dortmund, 0-0’lık maçın rövanşında Malaga’yı ağırlıyor. Almanya Liginin son şampiyonu Dortmund, alt yapısından Dünya Futbolu’na kazandırdığı kadrosuna güveniyor; sezon başında Arap sermayesine satılan Malaga ise orta sahadaki yıldızı İsco’ya… Bu zevkli mücadele Salı günü 21.45’te başlayacak.

Editör: TE Bilisim