Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda yarın Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşma için Gaziantep'e gitti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman sonrası sarı - kırmızılılar, yarın Gaziantepspor ile oynayacağı maç için bugün öğleden sonra Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla Gaziantep'e uçtu.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR

Ligde oynadığı son 6 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan ve sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde bulunan sarı-kırmızılı takım, yarın Gaziantepspor deplasmanında üç puan alması ve Fenerbahçe'nin de kendi evinde Kayserispor'a kaybetmesi halinde, matematiksel olarak şampiyonluğunu resmen ilan edecek ve kutlamalara başlayacak.

Ligin 31. haftasında iki takım arasındaki puan farkının değişmemesi durumunda ise Galatasaray'a 32. haftadaki Sivasspor maçını kazanması şampiyonluk için yeterli olacak.

HASAN ŞAŞ TAKIMIN BAŞINDA

Galatasaray Teknik Direktör'ü Fatih Terim 9 maçlık cezası nedeniyle Gaziantepspor deplasmanında takımının başında görev alamayacak. 2 maçlık cezasını dolduran antrenör Hasan Şaş ise takımla birlikte sahada olacak.

Hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği Gaziantepspor - Galatasaray karşılaşması yarın saat 20.00'de başlayacak.

Bu arada Galatasaray'ın Gaziantep seyahati öncesindeki kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Editör: TE Bilisim