Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Galatasaray Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Maç öncesi İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından Bursa’ya gelen Galatasaray taraftarları polisin geniş güvenlik önlemleri altında 4 ayrı aramadan sonra stada alındı.

Kupa finali öncesinde Bursa’da stad etrafında adeta kuş uçurtulmuyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü, maça çevre illerden gelen takviye ekiplerle birlikte 4 bin civarında polis görevlendirdi. Yurt genelinden gelen Cimbom taraftarları ilk olarak Bursa il sınırına girişte arandı. Şehrin batı, doğu ve kuzey girişlerinde oluşturulan arama noktalarında ikinci kez aramaya tabi tutulan Galatasaray taraftarları akşam saatlerinde Kültürpark Kuzey kapısında toplandı. Galatasaray taraftarları burada üçüncü aramaya tabi tutuldu.

Yüzlerce polis eşliğinde binerli grup halinde Atatürk Stadı’na gelen taraftarlar son olarak burada da arandı. Kültürpark içerisinde polis kuş uçurtmadı, alkol alan taraftarları staddan uzaklaştırdı.

Editör: TE Bilisim