Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Drogba'nın kendine çok iyi baktığını ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bana göre 3-4 yıl daha oynar. Galatasaray'da çok mutlu. Galatasaray da Türkiye'nin Chelsea'sidir.'' dedi.

Bugün TV'de Özgür Sancar'la Yakup Çınar'ın sunduğu Sporextra Programı'nda stüdyo konuğu olan Sarıgül, ''Dider Drogba, dünya çapında önemli bir marka. Kendisiyle kişisel anlamda da görüşüyoruz. Florya'ya gittiğimde de onu çoğu zaman özel antrenman yaparken görüyorum. Kendine çok iyi bakıyor. Müthiş bir profesyonel. Ben Drogba'nın 3-4 sene daha Galatasaray'da oynayabileceğini düşünüyorum. Drogba, Galatasaray'da çok mutlu. Çünkü Galatasaray da Türkiye'nin Chelsea'si durumunda. Brezilya'ya gittim. Orada bile Galatasaray konuşuluyor. Elbette ki Drogba oynadığı sürece Galatasaray'da olacaktır.'' şeklinde konuştu.

YÖNETİMDE ÇATLAK VAR DİYENLER BAŞARIDAN RAHATSIZ OLANLARDIR

Galatasaray'da ne yöneticiler arasında ne de takımla teknik ekip arasında bir problemin olmadığını da belirten Sarıgül, ''Ne yönetim kurulunda ne de teknik heyetle yönetim arasında hiç bir uyumsuzluk yok. Bunu çıkaranlar Galatasaray'ı kıskananlar." diyerek şunları söyledi:

"Önümüzdeki sezon ne yaparlarsa yapsınlar Galatasaray'ın başarıya giden yolunu kesemeyeceklerini gördükleri için iç huzursuzluk yaşayıp, Galatasaray yönetiminde ayrılık var söylemini üretenlerdir. Başkanımız demokratik biçimde bütün arkadaşlarımızı dinler. Galatasaray'ın farkı budur. Bir çok kulüp yönetiminde kararlar oy çokluğuyla alınır. Biz ise oy birliğiyle kararları alırız. Bu da bizim farkımızdır.''

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI'NI TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ

Galatasaray'ın kulüpler bazında Türkiye'ye kupa getiren tek kulüp olduğunu da belirten genç yönetici, ''Galatasaray'ı bölmeye çalışanlara vereceğim mesaj: bizim önümüze beton duvarlar bile koysalar, biz Galatasaray olarak hedefe ulaşacağız. Önümüzdeki hafta lig şampiyonluğu kupasını Aslantepe'de kaldıracağız. Önümüzdeki sezon da daha büyük başarıları elde edeceğiz. Türkiye'ye getirmediğimiz tek kupa olan Şampiyonlar Ligi Kupası'nı getireceğiz.'' diye konuştu.

BİZ FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLADIK, ONLARIN DA BİZİ ALKIŞLAMASINI BEKLERİZ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacaklarını da belirten Emir Sarıgül, son günlerin popüler tartışması 'alkışlama' polemiğine de katıldı. Emir Sarıgül, Fenerbahçe'yi kendilerinin alkışladığını da iddia ederek, alkış beklediklerini de belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

''Biz derbiyi kazanmak istiyoruz. Biz Galatasaraylılık ciddiyetiyle iki maçımızı da oynayacağız. Fatih Terim ve aslanları inanmış biçimde Kadıköy'e gidiyoruz. Şampiyonluk zaferinin azmiyle oradan galibiyetle ayrılacağız. Spor bir dostluktur, biz Fenerbahçe'yi ilk yarıda son derece misafirperver biçimde ağırladık. Ama aynı nezaketin Kadıköy'de de olacağına inanıyorum. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı geçen hafta kupayı aldığında, 4 yöneticiydik, Fenerbahçe'yi alkışladık. Biz isteriz ki onlar da bizi allışlasın. Ama yapmazlarsa Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bileceği bir durum.''

Editör: TE Bilisim