Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Fransa ekibi Strasbourg’u yenerek Euro Cup şampiyonu olan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, kulüp üyesi oldu.

Euro Cup şampiyonluğu sonrasında bugün basınla bir araya gelen Ergin Ataman, basın toplantısı öncesinde Başkan Dursun Özbek’in kendisine güzel bir hediye verdiğini söyledi. Galatasaray Kulüp Üyeliği kartını aldığını belirten Ataman, Başkan Özbek’e teşekkür etti.

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, yaptığı açıklamada, "Başkanımız Dursun Özbek beni odasına davet etti ve bana Galatasaray kongre üyesi kartını verdi. 17123 numaralı kongre üyesi oldum. İleride de yönetimde olmak isterim. Tüzük gereği 10 yıl sonra belki Galatasaray başkanlığına soyunurum. Kendisine teşekkür ederim." diye konuştu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapılan basın toplantısında yönetici Can Topsakal ve oyuncular Sinan Güler ile Stephane Lasme de hazır bulundu.

Toplantı konuşan Galatasaray Kulübü'nde basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal, gelecek sezonla ilgili olarak kombine ve tişört kampanyası başlattıklarını söyledi. Gelecek sezon Euroleague'de oynayacak Galatasaray'ın iyi bir bütçe hazırlığında olduğunu belirten Can Topsakal, şöyle konuştu:

"Bütçemizi yükseltmek zorundayız. Euroleague takımının bütçesi tabii ki yüksek olmalı, 4 Mayıs'tan itibaren kombine çıkartıyoruz. Değerli yerler pahalı olacak çünkü taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Öndeki yerler pahalı olacak. Taraftarımızın yardımlarını ve desteğini bekliyoruz. Gelecek hafta Eurocup tişörtlerini çıkartıyoruz, burada da destek bekliyoruz."

Galatasaray'ın hedefinin Final-Four olduğunu belirten Topsakal, "Euroleague'de Final-Four oynayacak kadroyu mutlaka kuracağız." açıklamasını yaptı.

"9-10 MİLYONLUK BÜTÇE İLE..."

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’a gelişini de anlattığı açıklamasında, "Ünal Aysal ve Lütfi Arıboğan beni buraya getirdi ama sonra kulüpte kalmak için başkanımız Dursun Özbek çok çaba harcadı. Euroleague'de Top 16'daki takımların 25-30 milyon dolarlık bütçesi var. Biz bu bütçeyi ayıramayız ama 9-10 milyon dolar ile taraftarlarımızı heyecanlandıracak kadro hazırlarız." dedi.

"GALATASARAY'DAN AYRILMAYACAĞIM"

Euro Cup şampiyonluğu sonrasında Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklifler gelebileceği şeklindeki bir soruya ise Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten, Ataman, "Türkiye Ligi, Avrupa'nın en iyi liglerinden. Oldukça üst düzey hocalar var. Galatasaray'dan ayrılmam, başka bir kulübe gitmem gibi bir durum söz konusu değil. Avrupa'da büyük takımlar finallerin peşindeler. O yüzden bir çalışmaları da yok, ben de bir teklif almadım." diye cevap verdi.
Cihan

Editör: TE Bilisim