Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Galatasaray'da gözler Çaykur Rizespor ile oynanacak olan kupa maçının rövanşına çevrildi.

Rize'de oynadığı ve 3 - 1 kazandığı maçın rövanşında Çarşamba günü final için mücadele edecek olan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Sarı kırmızılı oyuncular, daha sonra 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde sekize sekiz çift kale maç gerçekleştirildi. Sabah antrenmanının, son bölümde ise kanatlardan orta ve sonuçlandırma çalışması yapıldı.

Hafif sakatlıkları bulunan Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katılırken, Bilal Kısa, kendisine hazırlanan özel program dâhilinde takımdan ayrı kuvvete dayalı bir çalışma yaptı. Wesley Sneijder, takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı özel bir idman gerçekleştirdi. Aurelien Chedjou ise tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te Türk Telekom Arena'da konuk edeceği Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Cihan

Editör: TE Bilisim