Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Galatasaray Spor Kulübü'ne yeni katılan üyelere yönelik olarak her yıl düzenlenen Galatasaray Spor Kulübü Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Başkan Ünal Aysal, Divan Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri ve yeni üyeler katıldı.

Törende konuşan Divan Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray'ın lisesi, üniversitesi, ilköğretim okulu ve kulübüyle dev bir kurum olduğunu söyledi. Aktar, "Yeni üyelerle birlikte üye sayısı 11 bin 895'e ulaşan genel kurul üyeleri ve milyonlarca taraftarı ve gönüldaşı ile Galatasaray Spor Kulübü bu ailenin en önemli unsurlarındandır. Galatasaray markası ülkenin en önemli unsurlarındandır." dedi.

AYSAL: GALATASARAY BİR DÜNYA KULÜBÜ

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın sadece bir Türk spor kulübü olmadığını ifade ederek, "Galatasaray bir dünya kulübü. Arkarasında bizim kadar güçlü bir gerçek ve tarih olan hiç bir kulüp yok. Galatasaray, hemen hemen Avrupa'da arkası bu kadar güçlü olan tek kulüp." iddiasında bulunarak şöyle devam etti:

"Eğitimle iç içe geçmiş bir spor kulübü Avrupa'da hemen hemen yok. Diğer kulüplerden en büyük farkımız, kültürümüz, beraberliğimiz ve bu beraberliğin bize verdiği bu büyük güç. Bu gücü bu sabahtan itibaren yeni üyelerimiz de bizim gibi sonuna kadar damarlarında hissedecekler. Galatasaray'a olan katkılarını her gün artırırak devam ettirecekler."

Konuşmaların ardından ise aralarında Kulüp CEO'su Lutfi Arıboğan'ın oğlu ve sanatçı Demet Akbağ'ın da bulunduğu üyeler üyelik kartlarını Başkan Ünal Aysal'ın elinden aldılar.

Editör: TE Bilisim