Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Galatasaray, Burak Yılmaz için İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın 5 milyon Euro teklifte bulunduğunu ancak milli futbolcunun gitmeyi düşünmediği açıklandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi tarafından daha önce net olarak yalanlanmasına rağmen, sporcumuz Burak Yılmaz’ın transferiyle ilgili asılsız haberler ısrarla yazılmaya devam ediyor. Son olarak da, Burak Yılmaz’ın “Bırakın gideyim” dediği yönünde, daha önce kulüple bazı anlaşmazlıklar yaşayan menajerler tarafından yayıldığı bizce aşikâr olan bir yenisinin, ülkemizin saygın haber ajanslarından biri tarafından servise konulduğuna üzülerek şahit olduk.

Herkesin anlaması açısından son kez ve çok net olarak ifade etmekte fayda görüyoruz: West Ham United kulübünün sporcumuz Burak Yılmaz için bir teklifi olduğu doğrudur. Bu teklif 5 milyon Euro’dur. Ancak Burak Yılmaz’ın gitmek gibi bir talebi olmadığı gibi, kulübümüzün de oyuncuyu satmak gibi bir niyeti bulunmamaktadır."

Editör: TE Bilisim