Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Galatasaraylı futbolcular, hakettikleri bir şampiyonluk kazandıkalrını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Sivasspor'u 4-2 yendiği karşılaşmanın bitiminde açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, "Gerçekten inanılmaz duygu çok mutluyuz. İkinci şampiyonluğumu yaşıyorum. Taraftarlarımıza şampiyonluk armağan olsun. İnşallah Burak Yılmaz da gol kralı olur." dedi.

Takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz ise ilk senesinde Galatasaray'da şampiyonluk yaşamanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Yıldız oyuncu, kendi kariyerini iyi gördüğünü belirterek, şunları dile getirdi:

"Ben kariyerimi iyi görüyorum. Kendi hatalarım oldu. Bunları olumlu yönde çalışarak geçtim. Olumlu yönde çalışarak devam ediyorum. Galatasaray'da mutluyum. Kariyerimde bir şampiyonluk eksikti onu da yaşadım. Benim için şampiyonluk daha önemliydi. Şu anda burada çok mutluyum ilerleyen günlerde ne olur bilinmez."

Bir gazetecinin "Gelecek hafta şampiyon olarak Kadıköy'e gideceksiniz. Alkışlanma bekliyor musunuz ?" sorusuna ise Burak Yılmaz, "Yorum yapamam, çünkü ne söylesem yanlış anlaşılır." cevabını verdi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hamit Altıntop da "İlk yarı inişli çıkışlı grafiğimiz oldu. İkinci yarı iyi oynadık ve hakettiğimiz şampiyonluğu aldık. Gelecek yıl daha iyisini yapabiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi şeyler yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Kadıköy'deki derbide alkışlanma bekliyor musunuz ?" sorusuna ise yıldız futbolcu, "Alkış olursa güzel olur. Hem ülke futbolu içinde güzel olur. Tabiki derbiler her zaman önemlidir. Orada da hedefimiz üç puan almaktır." diye cevap verdi.

Hamit Altıntop, Trabzonspor'da oynayan kardeşi Halil Altıntop ile görüştüğünü onlarında seneyi kupayla tamamlamalarını istediğini sözlerine ekledi.

Takımın genç futbolcularından Semih Kaya ise "Söylenecek birşey yok gerçekten yapmamız gereken herşeyi yaptık. Gerçekten çok mutluyuz. Önümüzdeki sezonda şampiyon olmak istiyoruz. Ben ilk yarı sonunda Kadıköy'e şampiyon olarak gideriz demiştim. Bunu başardık fazla söylenecek birşey yok." dedi.

Sabri Sarıoğlu da 19. şampiyonluğu kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getrdi.

FATİH TERİM, AÇIKLAMA YAPMADAN AYRILDI

Öte yandan Mersin İdmaryurdu maçındaki olaylar nedeniyle 9 maç ceza alan maçı tribünden izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray TV'nin yayınına katıldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim