Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Haftasonu deplasmanda İstanbul BBSK ile karşılaşacak Gaziantepspor, 3 puan parolası ile maça çıkmaya hazırlanıyor. Celal Doğan Tesisleri’nde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Gaziantepspor, kazanan taraf olup ligde rahat nefes almak istiyor.

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziantepspor, eksiklere rağmen kazanan taraf olmayı hedefliyor.

Zor bir maça çıkacaklarını belirten Bülent Uygun, “Önümüzde lige çıktığı günden itibaren orta sıraların hep iyi takımlarından biri olmuş takım var. Güzel bir takıma, zor bir deplasmana, fazla seyircisi olmasa da Bozbaykuşları ile bu ligimizin taraftar portresine renk katmış, üniversite öğrencilerinin sevdiği saydığı bir takıma gidiyoruz. Belediye biliyorsunuz hizmette sınır yoktur her belediye de olduğu gibi. Zor bir maç bizi bekliyor tabii ki. Hiçbir maç kolay değil. Kazanmamız lazım.” dedi.

Eksik futbolcuların çokluğundan yakınan Uygun, bunun bilincinde olduklarını ve daha çok çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Uygun, “Kazanmak için sahada mücadele etmek lazım öncelikle. Kendi oyun düşüncemizi, oyun formatımızı her maçta olduğu gibi bu maçta daha fazlası ile sahaya sergilemek gerekiyor. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Eksiklerimiz var. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Düşüncemizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. İstanbul maçında galibiyetle çıkabilmek, mücadele verip kazanmak adına, inşallah Gaziantepspor sahada istediği, arzuladığı oyunu oynayıp kazanan taraf olacaktır.” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN BİR SEZONDA TEK TAKIM ÇALIŞTIRMASI

Hocaların bir sezonda tek takımda çalıştırılması gerektiğini vurgulayan Uygun, bunun avantajlarının yanı sıra dezavantajlarının olduğuna da değindi.

Uygun, şunları kaydetti: “Hocalar da tek takım çalıştırsın, yönetimsel anlamda, yazılan şartname anlamında, durum anlamında ve yapacakları projeler anlamında herkesin projesine baksınlar. Neler yapabilir, neyi getirebilir, ne kazandırır, ona göre de o hocayla çalışsınlar. Bu kadar mantıklı bence hiçbir sorun yok bir sezonda bir takımla çalışmak. Öbür taraftan insan haklarına aykırı. Çünkü geliyorsun kan uyuşmuyor. Büyük takımlarla maçlar oynamışım, içerde evimde berabere kalmışım seyircide tepki var. Futbolcular da bana olan sevgilerinden gerçek performansını sergileyemiyorlar. O zaman senin bırakman gerekiyor. Şimdi bıraktım diye bir sezon boyunca bir daha çalışmayım mı? Gaziantep’i kümede bırakamayacaktık Allah’ın izni ile. Hadi buyur, bu da öbür boyutu.”

Bu arada Gaziantepspor'un antrenmanını Cahit Nakıboğlu Okulu öğrencileri de takip etti. Öğretmenler ve öğrenciler Uygun'a çiçek vererek yanlarında getirdikleri baklavayı ikram etti. Öğrenciler, saha içinde bir süre futbolcularla birlikte antrenmana katıldı.

Editör: TE Bilisim