Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Bitlisli genç kayakçılar Spor Araştırmacısı ve Yazarı Serdar Durer’i ziyaret ettiler. Kayak Milli Takım Antrenörü Sedat Doymaz’ın sporcuları Ferdi Ertaş, Fatih Ertaş, Mehmet Elkatmış, Fırat Elkatmış, Durer’i görev yerinde ziyaret edip bilgi alışverişinde bulundular.

Genç sporculardan Fatih Ertaş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar ülkemizi uluslar arası arenada temsil eden değerli hocamız Serdar Durer’i görev yerinde ziyaret edip, spor konusundaki değerli bilgilerinden istifade etmek istedik. İlimizin sporuna hizmet eden büyüklerimizi fırsat buldukça böyle ziyaret ediyoruz." dedi.

Mehmet Elkatmış ise kayak sporunun illerinde kurulmasında Sedat Durer'in büyük katkısı olduğunu belirterek, "Antrenörümüz Sedat Hocamızın yoğun çaba ve gayretleri neticesinde ilimizin kayak sporu ciddi bir ivme kazandı. Serdar Durer Hocamızı ziyaret sebebimiz ilimizin sadece slalom kayağını değil, mukavemet kayağını da kaleme alması hususudur. Serdar Hocamız bizi güzel karşıladı ve uzun süren sohbetimizin ardından daha bir şevkle, heyecanla sporumuza bağlanarak yanından ayrıldık. Çünkü Serdar Hoca motivasyonumuzu artırıcı çok değerli konuları bizimle konuştu. Kendisine ve antrenörümüz Sedat Hocamıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Serdar Durer ise yaptığı açıklamada, "İlimizde spora ve gençlere ilgi duyan bir valimiz, yine bir belediye başkanımız var. İl milli eğitim müdürümüz ve gençlik ve spor il müdürümüz de ilimizin sporu ve gençliği için ciddi biğr çırpınış içerisindeler. Bunların bu gayretlerine karşılık sporcu madeni olan ilimizin sporunda önümüzdeki günlerde ciddi gelişmeler olacağını düşünüyorum. Bir takım tedbirlerin artırılması ve bu sporcularımızın çaba ve başarılarının daha çok ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu genç kardeşlerimizi yetiştiren değerli kayak hocalarımız Sedat Doymaz ve Levent Balaman’ın hakkını ödeyemeyiz. Yine ilimizin sporuna ciddi anlamda hizmetleri olan çok değerli hocalarımız var, bunlarada minnet borçluyuz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim