Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Görme Engelliler Federasyonu bünyesinde bulunan Görme Engelliler (B1) Futbol Milli Takımı, Güney Kore'de gerçekleşecek Dünya Oyunları için Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarına devam ediyor.

Kampın 5. gününün sabah saatlerinde yaptığı 2 saatlik antrenmanla hazırlıklarını sürdüren ''Sesi Görenler'' Milli Takımı, daha sonra TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ile birlikte öğlen yemeği yedi.

Öğleden sonra ise Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan kapalı havuzda su topu oynayan Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, günü maç analizleri yaparak tamamladı.

İngiliz teknik direktör John Ball idaresindeki Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, 20-29 Ağustos 2015 tarihlerinde de İngiltere'nin ev sahipliği yapacağı Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Editör: TE Bilisim