Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
ABD’nin Las Vegas şehrinde 7 – 12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Grekoromen Güreş Milli Takımı, Amerika’ya gitti.

Havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı güreşçi Rıza Kayaalp ve teknik direktör Salih Bora, şampiyonanın önemine değinerek, 2016 yılında Brezilya'da yapılacak olan Rio Yaz Olimpiyat Oyunları'nın vizesini almaya çalışacaklarını söyledi.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, "Dünya şampiyonası bizim için diğer turnuvalardan daha önemli. Burada olimpiyat vizesi alınacak. Kendi performansımı iyi buluyorum. 5 yıldır dünya şampiyonasında madalya aldım. Son 3’ünde ise final oynadım. İstikrarlı bir spor hayatım var. Bu çok çalışmaya bağlı. İşime önem veriyorum. İnşallah bu şampiyonada iyi işler yapıp alabildiğimiz kadar olimpiyat vizesini almak istiyoruz." dedi.

Teknik direktör Salih Bora ise zor bir şampiyona olacağının altını çizerek, "Bu şampiyona, olimpiyatlar öncesindeki en sıkı şampiyona ve en zor olanı. Durumumuz iyi. Özellikle bazı sıkletlerde madalyalar alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim