Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası yarın Mersin’de başlıyor.

2015 yılında düzenlenecek Avrupa ve dünya şampiyonalarında ay yıldızlı mayo ile Türkiye'yi temsil edecek sporcular için seçme niteliği taşıyan Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 6 Mart Cuma günü saat 10.00’da Mersin’de başlıyor.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılacak Türkiye şampiyonasında 8 farklı sıklette mindere çıkacak güreşçiler, organizasyon sonunda dereceye girerek milli takım hazırlık kampına katılmak için mücadele edecek. Kamp neticesinde milli takım teknik heyetinin raporu doğrultusunda ay yıldızlı mayoyu giyecek sporcular, 12-28 Haziran tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek 1. Avrupa Oyunları’nda altın madalya kazanarak 2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunları için vize almak adına ter dökecek.

Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 59, 66, 71, 75, 80, 85, 98 ve 130 kilolarda güreşçilerin boy gösterecek. Yarın başlayacak olan Türkiye şampiyonası, 8 Mart Pazar günü yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Editör: TE Bilisim