Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan, Serbest ve Grekoromen Stil Büyük Erkekler 2. Lig Terfi Müsabakaları Balıkesir'de başladı. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'ndeki müsabakalara, 15 kulüpten yaklaşık 150 sporcu katılıyor. Müsabakalar için düzenlenen törene Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Güreş Federasyonu yetkilileri, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve seyirciler katıldı.

Müsabakaların ilk gününde büyükler serbest stilde sporcular mücadele etti. Terfi maçlarında takım halinde 1. ve 2. olanlar, 2. Lig'e yükselmeye hak kazanacak. Başhakemliği yürüten uluslararası güreş hakemi Levent Şen, müsabakaların bugün serbest, yarın ise grekoromen stillerde olacağını söyledi. Serbest stilde 9 ilden 13 takım ve 97 sporcunun katıldığını belirtti.

Saat 10.00'da başlayan büyükler serbest stil müsabakaları, öğleden sonra da devam etti. Serbest stilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bilecik Osmangazi Belediyesi, Tokat Niksar Belediyesi, Samsun Alaçam Spor Kulübü, Edirne Şahi Spor Kulübü, Tokat Turhal Yeni Belediye, Muş Gençlik Spor Kulübü, Adana Yüreğir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediye Kulübü, Ankara Türk Silahlı Kuvvetler Gücü, Antalya Asat Spor Gençlik Kulübü, Bilecik Osmaneli Belediye, Bursa Yıldırım Belediye, Tokat Güreşçiler Gençlik ve Spor Kulübü yer alıyor.

Editör: TE Bilisim