Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Özel Güzide Hanım Koleji basketbol takımı Elazığ birincisi oldu. Özel Güzide Hanım Koleji kazandığı bu başarı ile Elazığ’ı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 23-25 Şubat tarihleri arasında Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda düzenlenen küçükler basketbol müsabakalarında Özel Güzide Hanım Ortaokulu küçük erkeklerde il birincisi olarak Elazığ’ı bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Okul Müdürü Rahmi Ocak yaptığı açıklamada, "Okulumuzun basketbol müsabakalarında almış olduğu birincilik bizi memnun etti. Eğitim – öğretimdeki başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki başarılara önem veriyoruz. Öğrencilerimize hem kültürel hem de sosyal açıdan üst düzey bir statü kazandırmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizde okulumuzun spor salonu gibi imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanarak güzel başarılar elde ediyorlar. Bu müsabakalarda büyük başarı elde eden öğrencilerimi, başarılarında emeği olan ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Aziz Kılıçkara da yaklaşık beş ay boyunca öğrencilerinin antrenmanlarını aksatmadan ve takım disiplinini bozmadan çalışarak bu başarıyı elde ettiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim