Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Hamit Altıntop, ligde şu anda lider durumda olduklarını ancak önemli olanın 34. hafta sonrasında lider olmak olduğunu söyledi.

Galatasaray kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, dün akşam saatlerinde fıtık ameliyatı olan Felipe Melo’nun durumunun kendilerini üzdüğünü belirterek, "Sonuçlar iyi oldu mu ortamda iyi oluyor. Felipe Melo’nun ameliyat olması bizler için üzücü haber oldu. Ama o katkısını yaptı. Şimdi sıra bizlerde. Şu anda lideriz. Son haftalardaki oyunumuzla bunu hak ettik. İnşallah iradeli bir şekilde maçlarımıza konsantre olacağız." dedi.

Şampiyonluk yarışı hakkında ise tecrübeli futbolcu, "Hedefimiz lider olmaktır. Bizim için önemli olan duruşumuzu irademizi göstermek en önemli 34 hafta sonunda lider olmaktır." diye konuştu.

Uzun bir aradan sonra tekrar ilk 11'de şans bulanan Hamit Altıntop, "Uzun bir aradan sonra oynamak önemliydi. Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Hocam görev verirse en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma faydalı olabilirsem ne mutlu bana. Gerçekten işimi çok seviyorum. Gelecek haftalarda takıma daha faydalı olup katkı sağlarım." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim