24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Kayseri Erciyespor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Fenerbahçe maçının berabere bitmesinde hakemin sonuca etki ettiğini söyledi.

Takımının deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hamit Cihan, "Maça başlamadan önce söylemiş olduğumuz gibi güçlü bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Müsabaka esnasında arzularımızı açığa çıkarttığımız zaman 3 puan alacağımıza inanıyorduk. Aslında maç böyle bitiyordu, hakem buna engel oldu. Hakemler sonuca etki etti." diye konuştu.

Fatih Tekke yönetiminde göreve başladıktan sonra takımın performansını iyi yere getirdiklerini kaydeden Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Cihan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 'Damla, damla olmadan damlamaz' prensibiyle hareket ediyoruz. Süreci iyi değerlendirdik. Matematiksel olarak bitmeyen süreci iyi değerlendirmeye çalıştık."

Basın toplantısına katılan Oğulcan Çağlayan da "Buraya kazanmak için geldik. Hiçbir takımı gözümüzde büyütmüyoruz. Hocamız Fenerbahçe karşısında çok pozisyon bulacağımızı söyledi. İnanılmaz pozisyonlarda bulduk. Benim iki tane topum direkten döndü. Ligden düşeceksek de böyle mücadele ederek düşelim. Kalan üç maçımızı kazanıp ligi öyle tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim