Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Antrenör ve Hakem Eğitim & Gelişim Semineri’nin açılış konuşmasını yapan federasyon başkanı Hamza Yerlikaya, 2016 Rio Olimpiyatları’na damga vurmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Ramada Plaza Otel’de organize edilen ve yaklaşık 600 katılımcının iştirak ettiği seminere Asrın Güreşçisi ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın yanı sıra, çok sayıda antrenör ve hakem katıldı.

BAŞKAN YERLİKAYA: İSTİŞARE YAPMAK, SÜNNETTİR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müşterek olarak birçok projenin altına imza attıklarını ve bunlardan birisinin de eğitim semineri olduğunu hatırlatan başkan Yerlikaya, “Bu seminerde hakemlerimiz istişare yaparak eksikliklerini, kapanması gerekenleri ortaya koyuyorlar. Bu anlatılanlar antrenörlerimiz için de geçerli. Umarım buradan güzel, ortak kararlar çıkar ve uygulamaya girer. İstişarede hayır vardır. İstişare sünnettir. Ne kadar çok istişare edilir ve paylaşım yapılırsa o ölçüde doğru yol bulunur. Devlette en fazla kadrolu antrenörü bulunan branş olarak 2016 ve 2020 Olimpiyatlarına gece gündüz demeden çalışmak zorundayız çünkü kaybedecek zamanımız yok.” diye konuştu.
Antrenör ve Hakem Eğitim & Gelişim Semineri, 21 Aralık Pazar günü son bulacak.

Editör: TE Bilisim