Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sakatlığı henüz geçmeyen Burak Yılmaz'ı duygusal davranıp oynattığı ve sonrasında sakatlandığı için üzgün olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, Antalya kampında sakatlanan ve henüz sakatlığı geçmeden oyuna sürdüğü Burak Yılmaz konusunda bile bile lades olduklarını vurgulayarak, "Herkesten bir özür borçluyum. Önce Burak'tan sonra da vermiş olduğum kararlardan dolayı taraftarlardan özür dilerim. Vermiş olduğumuz bir karar maçın önüne geçti. Burak henüz tam iyileşmemişti. Bile bile lades olduk. Burak dünkü antrenmanı tamamladı iyi olduğunu söyledi. Kendisine maçın antrenmana benzemediğini ve dikkatli olmasını söyledik. Onun şevkini kırmamak için 18'e aldık. Mecbur kalmazsak oynatmayacağız dedik. Zaten kendisi de birkaç defa da depar attım hazırım diye haber gönderdi. Hamit'i alacakken Burak ile göz göze geldim. Duygusal davranıp onu oyuna aldık. Bu karardan dolayı herkesten özür diliyorum. Sakatlığı çok ciddi birşey değil. İnşallah kısa zamanda aramıza dönecektir." dedi.

Bu akşam stoperde oynayan Koray ve Hakan Balta'nın performansından memnun olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, takıma düşünülen transfer konusunda da ise şunları dile getirdi: "Transfer çalışmaları devam ediyor. Alabilirsek bir stoper alacağız. Uygun bir oyuncu olursa alabiliriz. Bulamazsak da transferi kapatacağız."

Öte yandan Başkan Duygun Yarsuvat'ın "Fenerbahçe, şampiyon olursa alkışlarım" eski Başkan Adnan Polat'ın 'Şampiyonlukta favori Fenerbahçe" sözlerinin hatırlatılması üzerine Hamza Hamzaoğlu, "Ben şampiyonluğa inanıyorum. Fenerbahçe iyi oynuyor. Bizde kötü oynamıyoruz. Zaten bu yarış sonuna kadar sürecek. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Yönetim ve teknik ekipte buna inanıyorum. Şampiyonun alkışlanması konusuna gelince kim şampiyon olursa olsun alkışlanabilir. Bizimde alkışlanmamız normal karşılanır. Akhisar Belediyespor'u çalıştırırken Fenerbahçe şampiyon olmuştu onları alkışlayıp kutlamıştık. O gün başkası şampiyon olsa onu da alkışlardık. Yarın başkası olursa onu da alkışlarız. Bizde alkışlanırız." diye konuştu.

Hafta içindeki kupa maçında Sneijder ile arasında yaşanan tartışma konusnuda Hamza Hamzaoğlu da "Maçtan önce iyi oynadığını hissettirdi. İyi bir performans sergiledi. Biraz daha istediği mevkide oynadı. Ondan memnunum. Daha iyiye giderek oynayacağını düşünüyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim