Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bir maç kaybettiklerini fakat önlerinde daha 7 karşılaşma olduğunu, önemli olanın lig sonunda zirvede olmak olduğunu belirtti.

Hamzaoğlu, 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Çok önemli bir maça çıktık. Belki bizim için bundan sonraki maçlar açısından bir dönüm maçı gibi görüyordu. Maça iyi başlamadık. İlk yarıda da iyi oynamadık. Ama ikinci yarıda oyunu ele aldık. Pozisyonlar bulduk beraberliği de yakaladık. Golü bizim bulacağımız anda rakibe kötü bir pozisyon verdik ve golü yedik.” dedi.

Bir maç kaybettiklerini ama önlerinde daha 7 karşılaşma olduğunu hatırlatan Hamzaoğlu, “Önemli olan bitişte lider olabilmek. Biz önümüzdeki maçlara bakacağız ve sonunda ne olacağın hep beraber göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, Trabzonspor’da kiralık forma giyen oyuncuları Salih Dursun’un maç öncesi ‘farklı alanlara çekilmesin diye bugün daha dikkatli oynayacağım’ açıklamalarının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: “Salih’in bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissetmesi hoş bir şey değil. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Salih bizim oyuncumuz ama burada oynuyor. Bizim oyuncularımız ekmek yediği yere layıkıyla katkı vermeli. Salih’in bu açıklamayı yapması da çok hoş değil.”

Genç teknik adam, müsabakanın sonlarında yaşanan gerilim ve Burak Yılmaz’ın kulübede yaptığı hareketlerin sorulması üzerine, “Sinirlerimizi geren başka unsurlar da vardı. Bazı şeyler sadece bizden kaynaklanmıyordu. Sinirlerin gerilmesi hoş bir şey değil ama bizim oyuncularımız gibi başka oyuncuların da dikkat etmesi gerekiyor. Sadece bizden kaynaklanmadı. Bunlar olacak ama sahada kalmalı. Saha dışına taşınmaz bunlar. Burak’ın hareketlerini ise görmedim. Ortamın gergin olmasına verecek olursak bu tür davranışlar hoş değil. Kaybetmeyi de bilmek gerekir bazen. Bu bir oyun. Bir kişi birinci olacak. Önemli olan yarışmak. Biz de bunu hak ettiğimiz şekilde başarmak istiyoruz. Önemli olan sahadaki mücadele değil, bunu dışarı taşımamak önemli olan. Zaman zaman sahada bunlar olabilir ama önemli olan bunu dışarıya taşınmamak. Bugünküler de sahada yaşandı ve bitti.” dedi.

Editör: TE Bilisim