Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bursaspor’un başarılı oyuncusu Pablo Martin Batalla, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür ederek, “Sadece bana değil bütün takıma aynı sevgiyi gösterirlerse bizi çok mutlu eder.” dedi.

    Son haftalarda iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Arjantinli yıldız, “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Son zamanlarda çok iyi performans sergiliyoruz. Önümüzde 4 maç kaldı. 4 maçı da en iyi şekilde tamamlayıp, sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.

    Taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür eden başarılı futbolcu, “Bana gösterdikleri sevgi ve saygıyı onlara geri iade etmek istiyorum. Sadece bana değil bütün takıma aynı sevgi gösterirlerse bizi çok mutlu eder.” dedi.

    Antalyaspor karşısında Batalla’nın attığı golün pasını tecrübeli orta saha oyuncusu Belluschi de şu değerlendirmeyi yaptı:
    “İyi bir performans sergiliyoruz. Üst sıralara tırmandık ve son maçlarda da buradaki hedefimizi koruyacağız. Bizim öncelikli hedefimiz bu sezonu en iyi şekilde bitirmek. Şuanda çok iyi yerdeyiz ve kalan maçlarda puanları toplayıp, sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.”

    Türkiye’ye gelmeden önce Bursaspor’un Avrupa hedefi olduğunun kendisine söylendiğini hatırlatan Belluschi, “Şuandaki konumumuza bakılırsa, bu hedefi başarmış durumdayız ama önümüzde daha maçlar var.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim