Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Çaykur Rizespor Tekni Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş karşısında kupada avantajmış gibi görünen önemli bir üç puan aldıklarını belirtti. Karaman, pazartesi Süper Lig'de oynayacakları maçın ise daha önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenmeyi başaran Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Grup için çok önemli 3 puan. Benim asıl değerlendirmem, lig boyunca fazla şans almamış veya maç eksikliği olan oyuncuların ortaya koyduğu performans. Onarı bundan sonraki maç ortamına hazırlama. Bu açıdan baktım." şeklinde konuştu.

Maçı kaybedebileceklerini de dile getiren Karaman, "Sadece kupada bir avantajmış gibi görünen önemli bir 3 puanı aldık. Bizim için önemli olan pazartesi günü ligdeki maçımız. Bu maçta da orada oynatabileceğim ya da oyuna dışarıdan sokup katkı yapabilecek oyuncularımı güçlü bir Beximktaş karşısında görme fırsatı buldum. Beşiktaş'a da hem ligde hem de Avrupa'da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim