Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor’dan hiçbir teklif almadığını belirterek, “Bursaspor’dan hiçbir idarecinin, hiçbir yöneticinin beni arayıp Bursaspor ile ilgili en ufak bir konuşması dahi olmamıştır." dedi.

Yazılıp çizilenlerden rahatsızlık duyduğunu da belirten Hikmet Karaman, "Yakın arkadaşlarımızla zaman zaman biliyorsunuz menajerler, bu konuyla ilgili konuşmalar oluyor. Ama ben şuanda görevimin başındayım. Gaziantepspor’dan ayrılsam bile Bursaspor’dan böle bir teklif karşısında ayrılacak diye bir durum olması söz konusu olmaz.” dedi.

Gaziantepspor pazar günü karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Hikmet Karaman, takım olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini belirterek şunları kaydetti:

“Bizim sıkıntılarımız devre arasından beri devam etmekte. Bunu ben her gün Başkan Mustafa Kızıl’la konuşuyorum. Bazı yerde de insanın bir şeyi geliyor yani. Her şeyi sıkıntılı yaşıyoruz, bunu medya ile her şeyi paylaşacak halim yok. Yönetim kurulu ile şahsım ile ilgili, takım ile ilgili, bulunmuş olduğumuz ortam ile ilgili her şeyi paylaştım. Ülkede çok önemli kişilerin beni arayıp bunun Bursaspor ile alakası yok, Ertuğrul Hoca’nın bırakması falan tesadüf. Bizim kamp dönemimizden beri başlıyor. Ben burada küme düşmeme mücadelesi vermedim.

11-12 oyuncu ile de sahaya çıkmaya gelmedim. Konuşma, onu sakla, bunu sakla bak Antep yerel medyası hepimize düşman oldu. Ama bir teknik direktör de kulübünü şikayet etmez. Bak buralarımda yara çıktı. Fenerbahçe sıkıntısından oluyor bu. Ben niye maç kaybedeyim arkadaş. Bile bile insan maçları kaybeder mi?”

Trabzonspor gibi kendilerinin de zor günler geçirdiğini belirten Karaman, “Önemli bir maça çıkacak Gaziantep takımı. Ama kamp yaptığımız dönemden beri bir türlü içteki stratejimizi oturtturamadık. Biri geliyor, biri gidiyor. Kadroda yaşadığımız sıkıntılarımız, sakatlıklar büyük şanssızlık. Yasin ile Muhammed’in uzun süre sakatlanmaları ki onlara Serdar ile Orhan’ın eklemesi tabi bunlar zor günler.” diye konuştu.

Geçen gün başkanla konuştuğunu ifade eden Karaman, “Buraya gelirken bizim başkanla hesaplarımız çok başkaydı ama onun yaşamış olduğu şanssız durum. Hala sıkıntı içindeyiz. Evvelsi gün başkanla konuştum. Önce şu maçımızı çıkıp bir oynayalım. En iyi mücadelemizi verip, en iyi performansımızı ortaya koymak zorundayız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilisim