Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Bursaspor'la 2,5 yıllık anlaşma imzalayan Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın başında ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Hikmet Karaman yönetiminde çalışan yeşil-beyazlılar, ısınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson, Ferhat Kiraz ve Sestak antrenmanı düz koşu yaparken, kaleci Carson ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, "Bursaspor için önemli günlerden bir tanesi. Hikmet Karaman hocamız ve teknik heyetimizin yanı sıra teknik menajerlik kısmı da vardı. Süha Sidal beyle bugün anlaşma sağladık. Kendisine Bursaspor Kulübü adına başarılar diliyorum." dedi.

SİDAL: BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM

Genel Menajer görevine getirilen Süha Sidal ise şunları kaydetti: "Bütün tecrübelerimi bundan sonra Bursaspor için kullanacağız. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. İnşallah Bursaspor camiasına da bizden memnun kalır."

Editör: TE Bilisim