Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zorlu Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, çok önemli bir 3 puan aldıklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

Deplasmanda 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Hikmet Karaman, çok önemli bir maça çıktıklarını ve sonunda gülen taraf olduklarını kaydetti. Karaman, "Golle başladık ve kazanmak istiyorduk. İkinci yarıda Muhammet'in müthiş golüyle beraberlik ortaya çıktı. Beraberlikten sonra da kazanmak istiyorduk. Dışarıda çok iyi oyuncularımız olmasına rağmen yabancı statüsü nedeniyle değişiklik yapamadık. Oyun içerisinde değişiklikler yaptık ve sonrasında müdahalelerimiz ile oyuncularımız iyi mücadele edip gol attılar. Çok önemli 3 puan aldık, bunun için mutluyuz." dedi.

OKAN BURUK: MAÇI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Maça iyi başladıklarını ancak rakip kaleye gitmediklerini ve golü yiyerek ilk devreyi kapattıklarını belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Buruk şunları kaydetti: “İkinci devre yaptığımız değişikliklerle ofansif bir takıma döndük. Camara ile Muhammet'i öne koyup daha fazla pozisyona girmeye başladık. Baskı kurunca gol de geldi. Golden sonra net pozisyonlarımız vardı, ikinci golü de bulabilirdik. Ancak rakibimiz Rize'nin de kaliteli ayakları var ve kalemize gelip gol aradılar. Son bölümde uzun adamlarımızı baraja yerleştirince savunmayı boş bıraktık ve hata kalemize gole döndü. Ancak rakibimizin duran top organizasyonunu da kutlamak lazım. Sonrasında da denediğimiz pozisyonlar oldu ama beraberliği yakalayamadık. İkinci yarıya bakınca kazanmamız gereken bir maçtı. Böyle bir maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz"


Editör: TE Bilisim