Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Genel Menajer Süha Sidal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi tarihi belediye binasında ziyaret etti. Ziyarette, Bursa'nın Avrupa takımı olması gerektiğini anlatan Karaman, Bursaspor'un son 4 senesine bakıldığında Avrupa kupalarında boy gösteren ve herkesin desteklediği büyük bir kulüp olduğunu ifade etti.

Hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirterek, “Bursa, bir Avrupa takımı olmalı. Son 4 senesine baktığınız zaman Bursaspor; Avrupa kupalarında boy gösteren, şehri, taraftarıyla, belediye başkanımız, sayın valimiz, tüm sivil toplum örgütlerinin desteklediği büyük bir kulüp." diyen Karaman, şöyle devam etti:

"Biz de ekip olarak görevimizin bilincindeyiz. Yarın oynayacağımız Elazığ maçı var. Bu maçtan sonra da kısa kısa konuşmalar yapacağız. Hedeflerimizden biri mutlaka bu sene Avrupa kupalarına katılmak. Dünkü Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçını seyrettim. Maç berabere de bitebilirdi. Akhisar Belediyespor golü atsa Galatasaray mağlup da olabilirdi.

Yani ligde o kadar çok puan kaybı var ki. Her şeye açık bir lig. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Elazığspor maçı, en önemli basamak. Sanica Boru Elazığspor ve Gaziantepspor maçları çok önemli. Kardemir Karabükspor maçındaki oyunumuzun üstüne çıkmamız gerekiyor.”

BURSA BİR FUTBOL ŞEHRİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa’nın futbol şehri olduğunu dile getirdi. Başkan Altepe, “Bizim bir tek takımımız var o da Bursaspor. Bursa futbol kültürü ve spor kültürü olan bir kent. Bursaspor 3 milyonluk kentin takımı." diyerek şunları söyledi:

"Bunun iyi şekilde değerlendirildiği takdirde Bursaspor'un her sene şampiyonluğa oynamaması için hiçbir sebep yok. Bunu sizlerle birlikte daha da iyi yakalayacağımıza inanıyorum. Bursaspor'un şampiyonluklara abone olmasını istiyoruz. Her sene şampiyonluk olmasa bile en azından Avrupa Kupaları'na katılacak bir takım olmasını istiyoruz. Bu sezonda Avrupa kupalarında oynarız. Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor'un arkasındayız.

Hikmet Karaman Bursaspor için bir şans. Bursaspor ve Bursa da sizin için bir şans. Siz de şampiyonluğa oynayabilecek bir takımı ilk defa çalıştırıyorsunuz. Çalıştırdığınız kulüplerde gördüğümüz gibi inandığınızı yapma konusunda azimlisiniz. Bursaspor'un Avrupa takımı olması için altyapı hazırlıyoruz. Bursaspor güzel bir çalışma alanı. Biz de elimizden gelen desteği göstermeye devam edeceğiz. Sanica Boru Elazığspor maçında da başarılar diliyorum."

Ziyaretin sonunda Hikmet Karaman, Başkan Recep Altepe'ye üzerinde Recep Altepe yazan Bursaspor forması ve çiçek hediye ederken, Altepe de Karaman’a dünyaca ünlü Bursa Bıçağı hediye etti.

Editör: TE Bilisim