Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray karşısında ilk yarı iyi oynamadıklarını ancak ikinci yarı puan alabilecek pozisyonları bulmalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, karşılaşmanın ilk 15-20 dakikasında rakiplerinin etkili olduğunu vurgulayarak, "7. dakikada golü yedik. O pozisyonda oyuncumuzun ayağı kaymasa pozisyon vermeyebilirdik. İlk 20 dakikada onlar çok etkili oynadılar. 43. dakiada gol asistini biz yapıp içeriye 2-0 mağlup girdik. İkinci yarı fena oynamadık. Rakibe fazla poziyson vermedik ama maçı kaybettik." dedi.

Karaman, kendi takımından Asya ve Afrika Kupası'nda oynaynan oyuncularını kullanamadıkları için Türk takımlarının transferde Afrika Kupası ve Asya Kupası'nda oynayan oyuncular konusunda ise biraz daha dikkatli davranmaları gerektiğini kaydetti.

Hikmet Karaman, oyuna girdikten sonra üç dakika sonra sakatlanan Burak Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Keşke oyuna girmeseydi. Durum 2-0 olmuştu. Bu durumlarda oyuncu oynamak isteyebilir. Profesyonel düşünmek lazım."

Editör: TE Bilisim