24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 3-0 yenilen Galatasaray'ın, yarı final şansını zora sokması Hollanda basınında geniş yer aldı.

'Galatasaray Madrid'ten hayal kırıklığı ile dönüyor' başlığı ile verilen haberde Hollandalı eski milli yıldız Ruud Gullit'in görüşlerine yer verildi. Gullit'in Galatasaray'ın penaltılarının verilmediğini belirttiği görüşünde, Real Madrid ceza sahası içerisindeki pozisyonda Madridli futbolcuların elle oynamaları neticesinde penaltı olduğu konusunda tereddüdü olmadığı ifadeleri yeraldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maçtan sonra yaptığı açıklamaların da yeraldığı gazetede, Terim'in hakemden yakındığı belirtilerek, ''Hakem bence Real Madrid isminden biraz korktu.'' sözleri sayfaya taşındı.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in maç sonrası görüşlerine de yer veren Hollanda basını Sneijder 'Eski takımı Real Madrid'e karşı sadece 45 dakika oyunda kaldı.' Sneijder'in mükemmel bir maç için iyi hazırlandıklarını maalesef 3-0 yenildiklerini söyledi.

Sneijder'in, teknik direktörü Fatih Terim tarafından ikinci yarı başlamadan oyundan alınmasını eleştirdiği ifadelerine de yer verilen haberde, "Aslında ben ikinci yarı içinde hazırdım ve kendimi iyi hissediyordum. İlk yarı bazı küçük ağrılar oldu. Bunlar mazeret değil. Daha iyi oynamamız lazımdı. Fakat bunun bir de İstanbul'da rövanşı var. Bana göre endişe için bir neden yok. Orada iyi oynar isek skoru lehimize çevirebiliriz, neden olmasın." dediği belirtildi.

Editör: TE Bilisim