Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Hollanda basını Madrid'te oynanacak olan Real Madrid-Galatasaray maçına büyük önem veriyor. Gazeteler bu önemli maçı manşetlerine taşıdı. 'Sneijder ikinci babasına karşı' başlıklarını attılar. Haberin devamında bu önemli çeyrek kupa finali ilk maçının hem Real Madrid ve hem de sarı - kırmızılı ekibin Hollandalı yıldız Sneijder için büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Sneijder'in Mourinho'ya karşı oynamanın kendisi için ilginç olacağını söylediği ifade edilirken, Wesley Sneijder, Real Madrid'in çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğu yönündeki sözlerine yer verdiler.

Wesley Snijder'in Ajax kulübünden Real Madrid'e 2007 yılında 28 milyon euro'ya transfer olduğu vurgulanırken, o dönemde Cristiano Ronaldo (94 milyon) ve Kaka (68 milyon) euro aldığı belirtildi. Sneijder'in Hollanda'da ki bazı spor eleştirmenlerin iddia ettiği kadar kötü olmadığı, bunun göstergesinin ise Galatasaray'ın şuanda çeyrek finalde olduğuna yer verildi.

Editör: TE Bilisim