Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncu Gregory van der Wiel, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündeminde bulunan ve görüşmelere başladığını KAP'a açıkladığı Hollandalı defan oyuncusu Gregory van der Wiel, İstanbul'a geldi.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen 28 yaşındaki van der Wiel'i, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Hollandalı futbolcu, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplarken, yolcular da Hollandalı oyuncuya yoğun ilgi gösterdi. Gregory van der Wiel, havaalanında yaptığı açıklamada, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Çok iyi duygularla geldim. Görüşmeye başladığım il günden itibaren Fenerbahçe taraftarlarının muazzam bir sevgisiyle karşılaştım. Şu an da kendimi çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerinde geldiği Atatürk Havalimanı'nda 28 yaşındaki sağ beke yolcular ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Gregory van der Wiel, yanında getirdiği iki valizle kendini bekleyen özel araca binerek alandan ayrıldı.

Gregory van der Wiel, yarın sabah sağlık kontrolünden geçirilecek. Fenerbahçe, Gregory van der Wiel için yarın saat 14.00'te imza töreni düzenleneceğini açıkladı.
Cihan

Editör: TE Bilisim