Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde Hatay'ı temsil eden Homend Antakya Belediyespor, Ekim ayında başlayacak 2013-2014 basketbol sezonu öncesinde 3 oyuncuyu transfer ederek renklerine bağladı.

Transfer edilen oyuncular içinde geçen sezon Kayseri Kaski forması giyen Yunan oyuncu Evanthia Maltsi 35 yaşında 1.80 boyunda Forward pozisyonunda oynuyor. Diğer transferlerden Amerikalı oyuncu Aneika Henry 27 yaşında. Geçtiğimiz sezon Women NBA (Kadınlar ABD Ligi) takımlarından Atlanta’da 37 maç forma giyen oyuncu 1.93 boyunda.

Homend Antakya Belediyespor’un üçüncü transferi ise yine Amerikalı oyuncu Yvonne Turner oldu. Yvonne Turner, 26 yaşında 1.74 boyunda oyun kurucu pozisyonunda görev alıyor. Geçtiğimiz sezon Dinamo Guvd (Rusya) takımında başarılı bir sezon geçiren oyuncu yeni sezonda Homend Antakya Belediyespor için ter dökecek.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor olarak yeni sezon öncesinde tecrübeli 3 yabancı sporcuyu renklerine bağladıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki sezon için takıma takviyelerimiz devam edecek. Takımımız Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde 2 yıldır şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Yeni sezonda çıtayı daha da yukarıya çekerek başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz. Bu doğrultu da takımımıza yeni transferle güç katıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim