Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adanaspor maçında hırslarını sahaya yansıtmaktan yoksun olduklarını söyledi.
PTT 1. Lig’de play-off mücadelesi veren Albimo Alanyaspor, konuk olduğu Adanaspor’a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, bundan önce kazandıkları bütün maçları mücadele ederek, isteyerek, hırslarını sahaya yansıtarak kazandıklarını, bugünkü maçta bundan yoksun olduklarını ifade etti.
    Maç içerisinde hem ofansif hem defansif yönde her konumda hatalarla dolu bir anlayış ortaya koyduklarını vurgulayan tecrübeli hoca, Adanaspor bir kişi eksik kaldıktan sonra ayağa paslarla adam eksiltmeleri gerekirken pas hataları yaparak oyun kurgularını değerlendiremediklerini anlattı. Takımının ilk defa böyle bir ortam yaşadığını anlatan Kalpar, önümüzdeki maçlarda ilk 6 içerisinde kalmak istediklerini belirtti. Bu maçtan sonra işlerinin artık daha da zorlaştığının altını çizen Hüseyin Kalpar, “Bunu başarabilir miyiz, inanıyorum ki çok fazlasıyla başarabiliriz. İlk 6 şansımız var, bu kadar maçta 46 puana geldik, çok iyi mücadele ederek geldik. Çok da arzu ve isteğimizi sahaya yansıtarak geldik. Hak ederek kazandık. Ama bugün bunu yansıtamadık, bunu gerçekleştiremedik. Nedenleri kendi aramızda araştıracağız, özeleştiri yapmamız lazım. Biz niçin böyle olduk, bunu ortaya çıkartmak gerekiyor. Ama geriye kalan 6 maçta kazanabilir miyiz, kazanabiliriz.” diye konuştu.
    Artık altı maç üzerinden değil de önlerindeki Antalya maçını düşünerek hareket etmeleri gerektiğini vurgulayan Hüseyin Kalpar, “Zaten biz tek tek düşünerek geldik buraya. Yani önümüzdeki maçı düşünerek. 6 maç üzerinden değerlendirme yaptığımızda bir yerde konsantre eksikliği oluyor. Ama her maç ayrı bir konsantre olduğu için bir avantaj elde ediyoruz. Artık bu maçı unutup önümüzde bir Antalyaspor maçı var, Antalya maçı bizim için çok daha önemli.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim