Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, matematiksel olarak şansları sürdüğü müddetçe şampiyonluk yarışına devam edeceklerini söyledi.

Takımının sahasında ligin son sırasındaki Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bu akşamki Erciyesspor maçını kazanıp üç puan alıp şampiyonluk yarışında olmak için hazırlandık. Golü bulduk, arkasından golü yedik. İlk devre üretkenliğimiz yoktu, vasattık, İkinci yarı iyi bir reaksiyon gösterdik. Çok pozisyonlara girdik, kazanamadık. Bir puan alabildik. Bazen çok istersiniz olmaz bu maçlardan birisiydi." dedi.

Kayseri Erciyesspor beraberliğinin ardından şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine İsmail Kartal, "Üç puanlı sistemde herşey olabiliyor. Rakipten üç puan averaj olarak üstün durumdayız. Matematiksel olarak sürdüğü müddetçe yarışa devam edeceğiz. 67 puandayız. Kalan üç maçı kazanıp sonuna kadar bu yarışı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Öte yandan devre arasında Başkan Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına gelip futbolculara kızdığı ve bu durumun oyunları nasıl etkilediği sorusuna ise İsmail Kartal, "Başkanımız öyle şeylerle ilgili söylemlerine katılmıyorum. Sadece gelip oyuncuları biraz motive etti."
Bir gazetecinin "Son haftalarda hesapta olmayan kayıplar stresi arttırdı mı ?" sorusuna ise İsmail Kartal, "Son haftalarda gerçekten üç büyük takımın futbolcularına baktığımız zaman dışardan net bir şekilde görülebiliyor. Oyuncuları psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Bu tip maçlarda bazen böyle şeyler olabiyor. Elimizden geldiği kadar onları sakin olmaları gerektiği konusunda yönlendiriyoruz." diye cevapladı.

Editör: TE Bilisim