Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
İstanbul Üniversitesi BGD gençlerine güvenmeye devam ediyor. İstanbul Üniversitesi BGD, üniversite alt yapısından yetişmiş olan üç oyuncusu Miray Şahin, Betül Kalfalı ve Kübra Dicle ile gelecek sene de devam kararı aldı.

BGD kurucu üyesi Av. Dr. Mert Van transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "BGD olarak kuruluş amacımız Türk kadın basketboluna ve Türk sporuna oyuncu yetiştirmektir. Bunu kurulduğu günden beri yapan İstanbul Üniversitesi ile amaçlarımız tam anlamı ile örtüşmektedir. İstanbul Üniversitesi BGD olarak iyi bir kadro kurup tecrübeli oyuncular ile gelecek vadeden oyuncuları birlikte harmanlamaya özen gösteriyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Alt yapımızdan yetişmiş olan Miray Şahin, Betül Kalfalı ve Kübra Dicle Türk kadın basketbolunun geleceğini oluşturacak isimlerdendir. Kadromuz içindeki bu oyuncu kardeşlerimizi gelecek sene de kadromuz içinde bulundurmak bize mutluluk vermektedir. Onlara olan inancımız tamdır. Tecrübeli teknik kadromuz bu oyuncuların geleceğin yıldızları olması için özverili şekilde çalışmaktadır ve çalışmaya devam edecektir. Onlar da bu değerin farkında olan çok karakterli oyunculardır. Bu transferlerin İstanbul Üniversitesi BGD ailesine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim.’’

Editör: TE Bilisim