Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Jan Wouters, son haftalarda iyi performans sergileyemediklerini kendileri için en önemli sorunun şuan takım olamamak olduğunu söyledi.

Ankara'da Gençlerbirliği'ne 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan Kasımpaşa'da moraller bozuk. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Jon Wouters açıklamalarda bulundu. Son haftalarda olduğu gibi bu maça da önde başladıklarını ifade eden Jan Wouters, "Daha sonra da gol atma şansımız oldu ama değerlendiremedik. Yediğimiz kötü bir gol ve hatalı bir penaltı kararı ile geriye düştük. Sonradan yediğimiz goller daha çok bireysel hatalardan kaynaklandı. Bunu üzerine çalışmamız lazım. Maçlara iyi başlıyoruz ama sonunu getiremiyoruz, bu daha çok psikolojik bir problem. Bunun üzerinde çalışmamız lazım." dedi.

İyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen istikrar yakalayamamalarına değinen Wouters, "Takım son haftalardır çok iyi oynamıyor. Bizim en önemli sorunumuz takım olmak. Eğer takım olamadığınızda işler kötü gitmeye başladığı zaman bunun gerisi gelir. Üzerinde durmamız gereken en önemli sorun takım olmak. Bu nedenle takımın performansı iyi değil." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim