24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, toplam 3.678 Tweet'ten 939'unu alarak 'Haftanın En Sağlamı' seçildi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nu baz alan ve Lassa ile 'Haftanın En Sağlamı' anketinde hafta boyunca, Twitter üzerinden #haftanınensağlamı etiketi kullanılarak yapılan oylamada Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, toplam 3.678 Tweet'ten 939'unu alarak 'Haftanın En Sağlamı' seçildi.

Türkiye lastik sektörü firmalarından Brisa'nın Lassa markasıyla destek verdiği 'Lassa En Sağlam 11' projesinde Twitter üzerinden #haftanınensağlamı etiketi ile yapılan halk oylamasında bu haftanın en sağlamı Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa seçildi.

Lassa'nın Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve NTV Spor işbirliğiyle hayata geçirdiği 'Lassa En Sağlam 11' projesi kapsamında, bir hafta boyunca atılan toplam 3,678 Tweet'ten 939'unu alarak %40 oranında oy alan Jose Ernesto Sosa'nın ardından, oyların 910'unu alan Beşiktaşlı Mustafa Pektemek %38'lik oy oranı ile 'Haftanın En Sağlam' ikinci ismi seçildi. Mustafa Pektemek'i, 510 oy ve %22 oy oranıyla Fenerbahçeli Pierre Webo izledi.

Süper Lig 2014-2015 sezonunun başlangıcından bu yana devam eden proje kapsamında bugüne kadar toplam 132.806 oy kullanıldı.

Editör: TE Bilisim