Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu maçına rahat hazırlandıklarını belirterek 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 32. haftasında ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak olan Antalyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Hasan Subaşı Tesisleri’nde antrenmana çıkan oyuncular Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde taktik ve pas çalışması yaptı. Ligin güçlü ekiplerinden Torku Konyaspor galibiyetinin ardından moralleri yüksek olan futbolcuları sık sık birbirleriyle şakalaştı. Dar alanda top kapma ve pas çalışması yapan futbolcuları Portekizli hoca sık sık uyardı.

Antrenmana Torku Konyaspor maçında sakatlanan Celutska ve sakatlığı devam eden Chico katılmazken saha kenarına gelen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer antrenmanı yakından takip etti.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Jose Morais, geçen hafta taraftar önünde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Morais, “Gerek evimizde gerekse deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok güzel bir hediye vermek istiyoruz. Şimdiye kadar çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlar için deplasmanda kazanmak istiyoruz" dedi.

Takımın ligdeki durumundan dolayı Mersin İdmanyurdu maçındaki kadroyla ilgili soru sorulması üzerine Morais, “Her zaman iyi çalışan oyuncular formayı hak ettiğini düşünüyorum. Onlara şans veriyoruz. Hedefimiz, her zaman sahaya en iyi 11’i çıkarmak.”diye konuştu.

Portekizli hoca transfer çalışmalarıyla ilgili henüz başkanla görüşmediğini belirterek basında çıkan haberlerle ilgili bilgisinin olmadığını sözlerine ekledi.
Cihan

Editör: TE Bilisim