24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih’le karşılaşacak Borussia Dortmund’un başarılı çalıştırıcısı Jürgen Klopp, rakiplerinin kendilerine karşı kolay bir galibiyet alacağı yönündeki yorumlara katılmadıklarını, onlar kadar iddialı olduklarını söyledi.

25 Mayıs’ta Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih’le karşılaşacak olan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, rakiplerinden korkmadıklarını kupayı alacak güce sahip olduklarını dile getirdi.

Bayern’in gücünün farkında olduklarını ifade eden Klopp, finalde rakipleriyle dişe diş mücadele edeceklerini, son dakikaya kadar pes etmeye niyetlerinin olmadığını belirtti.

Alman spor dergisi Kicker’e açıklamalarda bulunan Klopp, “Bayern, Juventus ve Barcelona’yı stadyumdan kovaladı. Çıkış kapısını bile bulamadılar. Ama bize karşı bunu yapamazlar. Biz bu gezegendeki her takım için tatsız bir rakibiz.” dedi.

Finale gelmenin de büyük bir başarı olduğunu, kaybedecek bir şeylerinin de olmadığını hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Bayern’in aklı varsa, bu söylediğime katılırlar. 25 Mayıs’ta kupa, ona uzanabilenin olacak. Kaybetmeyi düşünmek yerine kazanmaya odaklanmalıyız.” şeklinde konuştu.

Bavyera ekibi yarı finalde Barcelona’yı toplamda 7-0 gibi ezici bir skorla devirirken, Dortmund ise Real Madrid’i elemeyi başarmıştı. Devler Ligi tarihinde ilk kez Alman takımların finali olma özelliği taşıyan Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasındaki mücadele Wembley’de oynanacak.

BERLİN DEV FİNALE HAZIRLANIYOR

İki Alman takımı Bayern Münih ve Borussia Dortmund’un karşı karşıya geleceği UEFA Şampiyonlar Ligi finali için, başkent Berlin’de dev ekranların yer alacağı bir platform kurulacak. İngiltere’nin Wembley Stadı’nda 25 Mayıs’ta yapılacak final maçı için Berlin’in tarihi Brandenburg Kapısı ile İshak Rabin Caddesi arasında kalan bölümde kurulacak platformda, 5 dev ekran bulunacak. Platformda, 300 bine yakın kişinin karşılaşmayı izleyeceği tahmin ediliyor. Ekranların en büyüğü 80, diğerleri ise 50 ve 30 metrekare olacak. Final maçından 2 gün önce kurulmaya başlanacak platform, 26 Mayıs’ta sökülecek. Almanya’nın diğer büyük kentlerinde de bu platformların kurulması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim