Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Galatasaray ile yarın oynayacakları Şampiyonlar Ligi B GRubu 2. maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, Roberto Mancini'nin planlarını bozduğunu söyledi.

Fatih Terim'in yerine göreve gelen Roberto Mancini'ye karşı oynamaktan memnun olmadığını dile getiren Conte, "Mancini yeniden görev aldığı için memnunum ve Avrupa'da görev yapan İtalyan hocaların sayısının artmasından memnunum ancak tabi ki yarın ona karşı oynayacak olmaktan memnun değilim. Galatasaray hoca değiştirince bütün çalışmalarımız boşa gitti. Yarın çok zor bir maç olacak." dedi.

Mancini'nin bir ya da iki günde oyun sisteminde değişiklik yapmasının imkansız olduğunu belirten Conte, "Galatasaray Fatih Terim'in düzeniyle devam edecektir. Yine de Mancini'nin yenilikleri olabilir ve biz bunları görmediğimiz için sorun olabilir. Onun için tedbirli olacağız." dedi.

"MANCİNİ'NİN RÖTUŞLARINI TAHMİN EDEMEYİZ"

Galatasaray maçı öncesi Juventus iddialı. Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray'ı ağırlayacak İtalyan ekibinin teknik direktörü Conte ile oyunculardan Bonucci düzenlenen basın toplantısında, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söylediler.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın temsilcimiz Galatasaray’ı konuk edecek Juventus’ta teknik direktör Antonio Conte ve defans oyuncusu Leonardo Bonucci zorlu maç öncesi kameraların karşısına geçti. Mancini ile karşılaşacak olmaktan pek memnun olmadığını dile getiren Conte, nedenini teknik adam değişikliklerinden sonra tüm çalışmalarının boşa gittiğine dayandırdı.

İtalyan çalıştırıcı, Mancini'nin 1-2 günde yep yeni bir oyun kurmasının imkansız olduğunun altını çizerken, "Galatasaraylı futbolcular Fatih Terim'in oyun felsefesine benzer oynayacaklardır. Ama Mancini'nin yapacağı rötuşları tahmin edemeyeceğimiz için bizi zor bir maç bekliyor." dedi.

Grubun ilk maçında konuk olduları Kopenhag karşısında iyi oynadıklarını ve çok pozisyona girdiklerini belirten Conte, son vuruşlarda hata yaptıklarını söyledi. Ancak Conte öğrencilerinin ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ve hep böyle oynamalarını istediğini dile getirdi.

Yer aldıklarını grubun zorluğuna dikkat çeken tecrübeli antrenör, ilk maçların sonuçlarına aldanmamaları gerektiğini vurguladı. Conte, ayrıca çok önemli bir maça çıkacaklarını iyi oynayıp, kazanmak için mücadele edecekerini sözlerine ekledi.

Juventuslu taraftarlar hakkında da görüşlerini dile getiren Conte, "Yarın taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Onların Galatasaray üzerinde baskı kurmalarına ihtiyacımız var. Tribündeki yerlerini alıp takımlarını desteklerlerse biz de sahada daha rahat oluruz." dedi.

“TEVEZ’İN DURUMU BELİRSİZ”

Oyuncularının sakatlık ve performans durumunu da değerlendiren İtalyan teknik adam Tevez’in bugün antrenmana çıkmadığını ve onunla ilgili kararı yarın vereceğini söyledi. Conte, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şu anda orta sahada biraz dinlenmesi gereken iki oyuncumuz var. Pogba son zamanlarda çok formda. Marchisio da sakatlıktan döndükten sonra tüm maçlarda oynadı. Ama henüz ikisinin de oynayıp oynamayacağı konusunda karar vermedim. Son antrenmanımızdan sonra karar vereceğim."

BONUCCI İDDİALI KONUŞTU

Teknik direktör Conte’nin yanında basının sorularını cevaplayan Bonucci ise Galatasaray karşısında tek amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.

Her sezon bir önceki sezonun performans olarak üzerine çıkmak istediklerini dile getiren başarılı defans oyuncu, "Hem lig hem kupa hem de Şampiyonlar Ligi'nde kupa kaldırmayı hedefliyoruz. Bu nedenle yarın kazanmak için oynayacağız." dedi.

Bonucci, konuk ettikleri takımların genelde defansif bir kadro ile karşılarına çıktıklarını ve genelde de kapandıklarını belirterek, "Biz bu sene geçen sezondan biraz daha iyi olmalıyız. Hepimizin hedefi daha iyi oynamak ve daha iyi olmak. Ayrıca bu sezon biraz daha zor. Artık bizi rakipler tanıyor. Bu bizim işlerimizi zorlaştırıyor. Rakiplerimiz bize karşı hep kapanıyorlar." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim