Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında evinde ağırladığı Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak elenen Bucaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Müthiş bir sezon geçirdik. Bu bizim beklediğimiz, kamuoyunun beklemediği bir başarıydı" dedi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Karafırtınalar, sözlerine Torku Konyaspor'u tebrik ederek başladı. Bucaspor olarak bu sezon beklentilerin çok üzerinde güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Karafırtınalar, “Oyuncularımdan Allah razı olsun. Müthiş bir sezon geçirdik ve kamuoyunun beklemediği bir şeyi başardık. Hakemle ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Geçen maçta rakip takım, Serkan Çınar için olumsuz eleştiri yaptı. Ancak o maçta Erkan'ın düşürülmesine neden penaltı verilmediği ve Ali Turan'a neden kırmızı kart gösterilmediği sorulmadı. Bugün Mehmet Batdal düşürülüyor, penaltımız verilmedi. Yediğimiz 2. golde Erkan'a faul yapılıyor ama aleyhimize atış veriliyor. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.” diye konuştu.

TÜTÜNEKER: SÜPER LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ

Bucaspor’u eleyerek Manisasporla Süper Lig bileti almak için final maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Bucaspor’u tebrik etti. İlk maçı şanssız bir şekilde kaybettiklerini ileri süren Tütüneker, “Bu maçtan sonra bu gece üst düzey bir mücadele ortaya koyarak maçı kazandık. Futbolcularım inançlı bir şekilde mücadele etti. Çok kısa süre sonra Manisaspor'la karşılaşacağız. Yarın yola çıkıp Eskişehir'e geçeceğiz. Final maçı bir gün beklendikten sonra pazartesi günü de oynanabilirdi. Rakibimiz de aynı durumda. Manisaspor, ligin önemli takımlarından bir tanesi. Ligde iki maçta da onları mağlup etmiştik. Ancak final maçı farklı. Maça çok iyi konsantre olup, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim