Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
2012 - 2013 sezonu tekvando faaliyetleri kapsamında Karatlı Şehit Şahin Yılmaz İlkokulu'nda tekvando kuşak imtihanı yapıldı.

Kuşak sınavı hakkında bilgi veren Yiğit Spor Kulübü başkanı ve tekvando antrenörü İbrahim Yiğit, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2 yıldır tekvando faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi. Yiğit, yetişen sporcuları kuşak sınavından geçirerek elit sporcuların sağlandığını söyledi.

Karatlı Kasabası halkının tekvando sporuna yoğun ilgi gösterdiklerini dolayısıyla faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Yiğit, tekvando faaliyetleri ve kuşak sınavlarında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Halk Eğitim Müdürü Hikmet Ceylan, Karatlı Belediye Başkanı Faik Okumuş, Karatlı İlkokul Müdürü Mustafa Özdemirli’ye teşekkür etti.

Karatlı Şehit Şahin Yılmaz İlkokul Müdürü Mustafa Özdemirli, okullarının hayat olsun projesi kapsamında birçok sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler yaptıklarını da belirterek, "Bunları kısaca sayacak olursak sportif faaliyetlerden atletizm, voleybol ve tekvando organizasyonları yaptık. Geçen yıl 140 sporcunun katılımı ile tekvando turnuvası düzenledik." dedi.

Özdemirli, diğer faaliyetlerle ilgili bilgi verirken ise "Kiraz yetiştiriciliği, mantar üretimi, arıcılık kursları, okuma yazma kursları, bilgisayar kursu, çöp arıtma ve gübreleme işleri yaptık. İmkân verilmesi halinde daha bir çok projeye imza atacak güce d sahibiz." diye konuştu:

Editör: TE Bilisim