Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT 1. Ligi takımlarından Karşıyaka, alacakları için federasyona başvuran futbolcularından Fatih Şen'le yollarını ayırdı.

Kulübün resmi internet sitesinde Kulüp Başkanı Cihan Büyükoral tarafından yapılan açıklamada, Ganalı futbolcu Banahene'nin FIFA'ya başvurduğu için ve TFF ile FIFA'nın serbest kalma süreci farklı olmasından dolayı parasının dün akşam 17.00'ye kadar yatırılması gerektiği, bu nedenle futbolcunun serbest kalmaması için parasının yatırıldığı belirtildi. Banahene'nin parasını aldıktan sonra kafileye katılarak Adanaspor maçı için Adana'ya hareket ettiği açıklandı.

Büyükoral açıklamasında, "Bütün futbolcularımıza saygımız sonsuzdur. Ancak süresini beklemeden hakarete varan açıklamalarda bulunan Fatih Şen'in şu an itibarıyla kulübümüzle ilişiği kesilmiştir." dedi. Kulüp futbolcularından Fatih Şen, Ganalı Banahene'ye parasının ödenmesine tepki göstermiş ve Adanaspor deplasmanına gitmemişti. Tecrübeli futbolcu resmi twitter adresinden yönetimin şimdiye kadar olan tavrıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Şen, attığı tivitlerde şu görüşlere yer vermişti: "Sonra neden böyle yaptın neden bizi sattın kimse demesin karaktersiz insanlardan bıktım artık yeter bu takıma herkes eşit emek verdi.". "Sessiz kaldıkça tepemize çıkan şahıslar ortada bi başarı varsa bu futbolcuların teknik kadro ve taraftarındır bunu herkes böyle bilsin". "Yalanlarınız sözleriniz hepsi sizin olsun bizi zorla ayırmaya çalışıyosunuz bu takımdan sessiz kalmak bitti yeter bu kadar sahtekarlık olmaz."
Editör: TE Bilisim