Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Geçen ay Liseler B Genç Voleybol'da Türkiye şampiyonu olan İzmir Özel Yamanlar Koleji, şimdi de ortaokul yıldızlarda şampiyonluğa uzandı. Okullar Arası Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu, dört yıl üst üste birinciliğe ulaştı.

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona Diyarbakır’da yapıldı. Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu, final maçında İstanbul Prof. Gazi Yaşargil Ortaokulu’nu 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülüğü Kumport Ortaokulu aldı. Tek set vererek şampiyon olan Yamanlar öğrencileri, büyük bir sevinç yaşadı. Takımdan Ali Kaan Çil en değerli oyuncu, İlker Esin ise en değerli pasör seçildi.

Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Ali Toksoy, “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak, sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk, bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakârlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim