Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
İzmir İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nde zafer, son üç yılın şampiyonu Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu'nun oldu. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan final maçlarını, rakiplerine set vermeden 3-0 kazanan okul, dördüncü defa şampiyonluğa ulaştı. İkinciliği Özel Fatih, üçüncülüğü ise Selçuk 19 Mayıs ilköğretim okulları kazandı.

Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim öğrencileri,şampiyonluk kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve İl Gençlik Spor Müdürü Metin Kaplan’nın elinden aldı. Okul, Diyarbakır’da yapılacak Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil edecek. Okul Müdürü M.Ali Toksoy, yaptığı açıklamada, “Dört yıl üst üste şampiyon olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Öğrencilerimizin, Türkiye şampiyonluğunu geçen yıl olduğu gibi İzmir'e taşıyacağına inanıyorum. Bunu başaracak güçteyiz." dedi.

Editör: TE Bilisim