Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
 Gruptaki 2. maçlarda Ç.Rizespor'a Olimpiyat Stadı'nda mağlup olan Beşiktaş, Sarıyer'i Adana'da mağlup ederek 3 puana ulaşan Adana Demirsporu'u Sarıyer'de konuk etti. 
Maçı 2-1'lik skorla Adana Demirspor kazandı. 

Karşılaşmaya iki takım da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Maçın 14. dakikasında ise karşılaşmadaki ilk gol geldi. Timur Özgöz attığı golle konuk ekip Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın 21. dakikasında ise ilginç bir an yaşandı. 

Kartın ardından Adana Demirsporlu futbolcular hakeme itirazlarda bulunurken, Beşiktaşlı futbolcular da hakem yanına geldiler. Veli Kavlak'ın hakeme, pozisyonun kırmızı kartlık olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Bunun üzerine maçın hakemi Arslanboğa kırmızı kartı iptal ederek, Hakan'a bu kez sarı kart gösterdi.Adana Demirsporlu Hakan Söyler'in, Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'a tehlikeli hareketi sonrası hakem Suat Arslanboğa, konuk takım oyuncusuna direkt kırmızı kart gösterdi.

Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk devre 1-0 Adana Demirspor üstünlüğüyle sona erdi ve takımlar soyunma odalarına bu skorla gitti. 2. yarıda da geride olan Beşiktaş maçı çevirmek, Adana Demirspor ise skoru korumak istiyordu. 

Maçın 59. dakikasında ise ilk golün sahibi Timur Özgöz'ün kullandığı kornerde kafa topuna iyi çıkan Abdülkerim Bardakçı topu filelere gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. 2-0'dan sonra Beşiktaş baskısını iyice arttırdı. 

70. dakikada Gökhan Töre skoru 2-1'e getirdi. Golden sonra Beşiktaş yoğun ataklarla rakip kalesine yüklense de skor değişmedi. Sahadan Adana Demirspor 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle Adana temsilcisi gruptaki puanını 6'ya çıkarırken, Beşiktaş 3 puanda kaldı.
Editör: TE Bilisim