Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Erhan Kartal (Dk. 58 Oscar Scarione), Titi, Omeruo, Vigneau, Ryan Donk, Castro, Tunay Torun (Dk. 59 Del Valle), Hakan Arslan, Adem Büyük (Dk. 86 Abdullah Durak), Eren Derdiyok
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta (Dk. 85 Olcan Adın), Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 46 Rodriguez), Yasin Öztekin (Dk. 69 Sinan Gümüş), Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
Goller: Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 51 Hakan Balta (Galatasaray), Dk. 32 Hakan Arslan, Dk. 76 Titi (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 42 Hakan Balta, Dk. 75 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk. 77 Ryan Donk (Kasımpaşa)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 13. haftasında Kasımpaşa, iki kere yenik duruma düştüğü maçta Galatasaray ile 2 - 2 berabere kaldı. Konuk sarı kırmızılı ekip son haftalardaki puan kayıplarına yeni teknik direktörü ile bir yenisini daha ekledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile 2 - 2 berabere kaldı. 13. dakikada Burak Yılmaz ile öne geçene Galatasaray, ikinci defa öne geçtiği golü ise 42. dakikada Hakan Balta ile buldu.

Ev sahibi Kasımpaşa ise Burak Yılmaz'ın golüne 32. dakikada Hakan Arslan ile cevap verip beraberliği yakaladı. Kasımpaşa, Hakan Balta'nın golüne ise 76. dakikada Cristian Titi ile cevap verdi ve müsabaka 2 - 2 berabere sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 23'e çıkardı ve 4. sırada kaldı. Kasımpaşa ise puanını 20 yaparak 6. sırada kendine yer buldu.

Maç sonunda ise Kasımpaşa maçında da puan kaybeden Galatasaray'a sarı kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Taraftarlar uzun süre 'yönetim istifa' diye tezahürat yaparak Başkan Dursun Özbek ile yöneticilere tepki gösterdi.

48. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla ceza yayının hemen solunda topla buluşan Podolski’nin sert şutu kaleci Ramazan Köse’de kaldı.

51. dakikada Galatasaray, Hakan Balta’nın golü ile 2-1 öne geçti. Semih Kaya’nın penaltı noktasında ki şutu yan direkten geri döndü. Sol kanatta topla buluşan Aurelien Chedjou ortasını ön direğe doğru yaptı. O noktaya hareketlenen Hakan Balta, sağ ayağıyla şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 1-2.

72. dakikada sol taraftan paslaşılarak kullanılan kornerin ardından topla buluşan Del Valle, ortasını ön direğe doğru gönderdi. Bu noktada savunmaya rağmen topa iyi yükselen Eren Derdiyok, kafa vuruşunu yaptı ancak top kalenin üstünden auta çıktı.

76. dakikada Kasımpaşa, Titi ile bir kez daha beraberliği yakaladı. Sağ kanattan ceza sahası içerisine sokulan Adem Büyük pasını Oscar Scarione'ye aktardı. Scarione'nin penaltı noktasından çektiği şut kendi takım arkadaşından geri döndü. Dönen topu önünde bulan Del Valle pasını Titi'ye attı. Titi'nin, ceza sahası içi sol çaprazından çektiği şut savunmanın arasından geçerek ağlarla buluştu: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

Editör: TE Bilisim