Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 20.00'de, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başladıkları antrenmanı, sürat, çabukluk ve pas çalışmalarıyla sürdürdüler. Antrenman, taktik çalışmasının ardından yapılan çift kale maç turnuvası ile sona erdi.

Yapılan çift kale maç turnuvasını İlker Avcıbay, Elyasa Süme, Abdurrahman Dereli, Fabian Ernst, Georgi Sarmov ve Adem Büyük'ten oluşan takım kazandı.

Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay, Ertaç Özbir ve Eray Seyyal kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Çift kale maçlarda kaleciler oluşturulan takımların kalelerine geçtiler.

Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Özer Hurmacı ve Djalma Campos fizyoterapist kontrolünde çalışmalarına salonda devam ettikten sonra çim sahada düz koşu yaptılar. Ayrıca tedavileri süren Volkan Yaman ve Hüseyin Kala fizyoterapist kontrolünde salonda çalışmalarına devam ettiler. Şahin Aygüneş ise takımla beraber çalışmalara başladı.

Antrenmana A2 Takımı'ndan İdris Cengiz de katıldı.

Kasımpaşa, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Bu arada Kasımpaşa Yönetim Kurulu, dünya kadınlar günü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Mesajda, "Kasımpaşa A.Ş. olarak başta Kasımpaşamıza gönül veren kadınlarımız olmak üzere ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız." denildi.

Editör: TE Bilisim