Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis’i Antalya’da düzenlenen küçükler satranç turnuvasında temsil eden öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 20 Aralık 2012’de il ve ilçe okulları arasında düzenlenen küçükler satranç turnuvasında kendi yaş gruplarında il birincisi olma başarısını gösteren öğrenciler 26 Ocak’ta Antalya’da düzenlenen yarışmalarda Bitlis’i temsil etti.

Turnuvaya katılan Milli Hakimiyet, Bahçelievler ve Tuğ İlkokullarından 8 öğrenciyi makamında kabul eden ilçe Kaymakamı Erkan, öğrencileri elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti.

Sporun önemine vurgu yapan Erkan, öğrencilerdeki yetenek ve kabiliyetleri keşfetmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Tatvan’da sporun ve sporcunun her geçen gün geliştiğini kaydeden Murat Erkan, şunları söyledi:

“Öğrencilerimizin tüm spor dallarında başarı sağlaması için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu kapsamda kapalı spor salonumuz 24 saat hizmet veriyor. Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu her başarıda daha çok gurur duyuyoruz. İnşallah bundan sonrada öğrencilerimizden daha çok başarı bekliyoruz.”

Editör: TE Bilisim