Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
PTT 1. Ligi’nde mücadele eden kayseri Erciyesspor’un Süper Lig için ortaya koyduğu başarı şehirde heyecan oluşturdu. Bir dönem Süper Lig’de iki takım sevincini yaşayan Kayseri, Erciyesspor’un yeniden Süper Lig’de futbol oynaması için pankartlı destekler başladı.

Kayseri Erciyesspor, geride kalan 19 haftalık süreçte PTT 1. Ligi’nde 34 puan topladı ve ligde üçüncü sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısını zirvede kapatan Erciyesspor, aldığı başarılı sonuçlarla da şehir desteğini yanına almaya başladı. Bir dönem Kayserispor ile birlikte Süper Lig’de mücadele eden mavi-siyahlılar yeniden Süper Lig'e çıkmak istiyor. Şuana kadarda ligdeki performansı ve aldığı başarılı sonuçlarla bu hedefe ulaşacak gibi görünüyor.

Kayseri ise şimdiden Süper Lig sevinci için hazırlık yapıyor. Bazı şirketlerin sponsorluğunda taraftarlar, Erciyesspor’a destek ve şehirde bayram havası estirmek için dev pankartlar astırmaya başladı. “Size Süper Lig Yakışır” yazılı pankartlarda Kayseri Erciyesspor takım kadrosu ve Kulüp Başkanı Ziya Eren’in fotoğrafları yer alıyor.

Grup 38 Taraftarlar Derneği tarafından belediyenin izniyle asılan dev pankartlar şimdiden şehirde büyük ilgi çekti.

Editör: TE Bilisim